Category: Travel books

Три планински трки во Националниот парк Галичица

Во овие невообичаени времиња кога нашето секојдневние е нарушено, многу спортски настани се откажаа насекаде низ светот Сепак, на големо задоволство и радост на оние кои активно се занимаваат со спортови во природа, трката...

Translate »