LET'S TRAVEL ...

0

Жештините го полнат Дојран со гости

Најпосетени во Дојран се ресторанот „Фук-так“, кафеаната „Нота“, пицеријата „Луна“ и неколкуте кафулињата, додека дискотека со години нема. Странците најчесто доаѓаат во градот надвор од сезоната, а најмногу има Грци кои се редовни посетители на казината „Хит“ и „Атлантик“.

Featured destinations

Are you ready to explore the world?

Wildlife & nature

Translate »