Tagged: Брест

Патувачкото кино на „Македокс“ во Брест, Косово и во Манастирец

Со проекција на креативни документарни филмови во селото Манастирец, во областа Порече, на 25 јули заврши патувачкото кино на фестивалот на креативен документарен филм „Македокс“, кое во изминатите осум години посети точно 60 села...

Translate »