Tagged: Вевчани

Вевчани како отворена театарска сцена на која продефилираа над 1000 маски

Вевчани два дена наликуваше на отворена театарска сцена, каде продефилираа над 1000 маски и повеќе од 10.000 посетители од земјава и странство.  Програмата започна на 12-ти јануари, со настапи на македонските ѕвезди Влатко Лозаноски,...

Translate »