Tagged: галичица

Три планински трки во Националниот парк Галичица

Во овие невообичаени времиња кога нашето секојдневние е нарушено, многу спортски настани се откажаа насекаде низ светот Сепак, на големо задоволство и радост на оние кои активно се занимаваат со спортови во природа, трката...

Се родија првите еленчиња во Репродуктивниот центар во Галичица

Во Репродуктивниот центар за Европски елен во НП Галичица се родија првите еленчиња. Во периодот кој следи се очекува на свет да дојдат уште нови младенчиња., објави Националниот Парк – Галичица. Поминаа околу четири...

Translate »