Tagged: Галичник

Галичка свадба: Продолжува негувањето на автентичната традиција

Се очекува повеќе од пет илјади посетители од земјава и странство да присуствуваат на годинешното 44. издание на манифестацијата „Галичка свадба“ која ќе се одржи на 15 (сабота) и 16 јули (недела) во селото...

Translate »