Tagged: гевгелија

„Статуафест“ – фестивал на живи статуи оваа сабота во Гевгелија

Во Гевгелија со почеток во 18 часот, в сабота, ќе се одржи уличниот уметнички фестивал за живи статуи „Статуафест“. „Статуафест“ е уличен уметнички фестивал за живи статуи поддржан од Министерството за култура на РМ...

Translate »