Tagged: долни дисан

Уникатно откритие кај Неготино, пронајдени фосилни остатоци од праисториски слон

Националната установа Природонаучен музеј на Македонија и Министерството за култура информираат за  уникатно палеонтолошко откритие во близина на село Долни Дисан, Неготино и за палеонтолошките ископувања кои во моментот се одвиваат, за колекционирање и...

Translate »