Tagged: Елбасан

Боите на Елбасан во ноември

Боите на Елбасан во ноември – вака некако би го именувала албумов на импресии од викендот поминат во дружба со планинарите на скопското планинарско друштво SHBE Shkupi – Shoqata bjeshkatare ekologjike  на собирот на планинари од...

Translate »