Tagged: животни

Животни снимени со фото замки во Националниот парк Маврово

Националниот парк Маврово објави галерија на фотографии од богатиот животински свет во паркот. Фотографиите се снимени преку поставување на ,,фото замки” поставени со помош на Македонското еколошко друштво – МЕД.

Translate »