Tagged: Истанбул

Врзете се полетуваме од 53. кат

“Врзете се, полетуваме”, се зборовите кои секојдневно се слушаат по безброј пати, но не на земја, туку на 53. кат од највисоката зграда на Истанбул – Сафир мол. На овој кат во висококатницата е сместен 4Д-симулатор на летање, со хеликоптер кој...

Translate »