Tagged: кино

Патувачкото кино на „Македокс“ во Девич, Црешнево и во Локвица

Недопрена природна убавина, тесни патчиња и стрмни планински сртови над кои се простира бескрајно ѕвездено небо се секојдневниот амбиент на проекциите на патувачкото кино на „Македокс“ во областа Порече. Поголемиот дел од проекциите веќе...

Translate »