Tagged: концерти

Скопско лето: Tеатарски претстави, концерти, промоции

На Факултетот за ликовни уметности – Сули ан, во  понеделник, со почеток во 20:00 часот ќе се одигра албанска театарска претстава „Се бара стар кловн“ титлувана на македонски јазик. Претствата е во продукција на Театар на еден актер во копродукција со...

Translate »