Tagged: Лестер

Паркинг, скелет и крал – мамка за туристите во британски Лестер

Откако на паркингот во Лестер е пронајден скелетот, за кои подоцна се испостави дека му припаѓа на Ричард Трети, се зголеми бројот на туристите, кои го посетуваат градот. Градот секако е подготвен да ги...

Translate »