Tagged: Мала Рела

„Мрднавме со прст“ ја разубавија Мала Река

Во саботата, 14 октомври извидниците, заедно со мештаните од селото Мала Река учествуваа во приспособување на куќата која во наследство ја оставил жител од ова место. Во рамки на иницијативата, Првиот скопски извиднички одред...

Translate »