Tagged: медали

Медали за најуспешните планински маратонци на „Krali Marko trails 2017“

По тридневни натпреварувања во различни категории и со различни должини на трките, организаторите ги доделијa медалите и дипломите на најуспешните на ултра планинскиот маратон  „Krali Marko trails 2017“, кој се организира по 7– ми...

Translate »