Tagged: национален парк

Се родија првите еленчиња во Репродуктивниот центар во Галичица

Во Репродуктивниот центар за Европски елен во НП Галичица се родија првите еленчиња. Во периодот кој следи се очекува на свет да дојдат уште нови младенчиња., објави Националниот Парк – Галичица. Поминаа околу четири...

Животни снимени со фото замки во Националниот парк Маврово

Националниот парк Маврово објави галерија на фотографии од богатиот животински свет во паркот. Фотографиите се снимени преку поставување на ,,фото замки” поставени со помош на Македонското еколошко друштво – МЕД.

Translate »