Tagged: ниво вода

Зголемено нивото на Дојранско езеро

Дојранското Езеро и денеска бележи драстично зголемување на нивото, од – 82 сантиметри колку што е просекот за октомври – на 174, соопшти Управата за хидрометеоролошки работи. Според хидрометеоролошките мерења, нивото на Преспанското Езеро...

Translate »