Tagged: ориз

Фестивал на оризот во Чешиново – посетителите ќе можат да го видат и најголемото штрково гнездо

Првиот „Фестивал на оризот во Чешиново, 2019“ ќе се одржи во недела (27 октомври) во Еко-етно паркот во селото Чешиново со почеток во 13 часот. Чешиново е лоцирано во срцето на брегалничкиот регион, карактеристичен...

Translate »