Tagged: остров

Еден остров, седум луѓе и куче

Седуммина жители и едно куче живеат на далматинскиот остров Ошљак, наречен и Лазарет. Станува збор за многу мал остров, кој може да се заобиколи за само 20 минути, а се наоѓа во задарскиот канал...

Translate »