Tagged: очи

Краткото видео „Очи“ – приказна за три планински врвови

Краткото видео „Очи“ на авторот Александар Панајотов е прогласено за најдобро на конкурсот за кратко видео во рамки на осмиот Фестивал на планински филм ЕХО, кој се одржа од 24-ти до 27 октомври. Видеото...

Translate »