Tagged: Пелистер

Eконастан на Пелистер: „Покажи екострана за зима без мана“

„Покажи екострана за зима без мана“ е настанот што се одржа на Пелистер. Станува збор за акција за подигнување на свеста за заштита на националниот парк „Пелистер“. Во пресрет на новата зимска сезона, идентификувајќи...

Translate »