Tagged: питијада

Избор на најдобрата Мавровско-реканска пита „Питијада 2017“.

Во Долнореканското село Јанче се одржа традиционалната манифестација на избор на најдобрата Мавровско-реканска пита „Питијада 2017“. Оваа активност на општината Маврово и Ростуше ја следеа голем број на гости од Скопје и други градови...

Translate »