Tagged: планини

Велосипедска тура по падините на Осоговските Планини

Петнаесетина велосипедисти од источна Македонија и западна Бугарија денеска возеа планинска рута во падините на Осоговските Планини од македонската страна на границата, откривајќи ги природните потенцијали за одржлив туризам на Осогово. Активностите се дел...

Translate »