Tagged: репортажа

Би-Би-Си со видеорепортажа за Охридското Езеро

„Античката историја скриена во најстарото езеро во Европа“ е насловот на видеорепортажата што ја објави Би-би-си вчера на својата веб-страница во рамките на т.н. травел шоу. „Ова е најстарото езеро во Европа. И средината...

Translate »