Tagged: Сарај

Невладини активисти го исчистија Сарај од отпад

Активистите на Движењето ЛЕАД денес го исчистија рекреативниот центар Сарај од отпад, во рамките на проектот „В џеб, ако нема каде друго.“.Целта на проектот  е да се покрене јавната свест кај граѓаните за зачувувањето...

Translate »