Tagged: Свети Спас

Ревија на народни носии во „Св. Спас“

Со изложбата на народни носии, накит и сувенири во дворот на црквата „Св. Спас“, со фолклорна прошетка на 13 културно-уметнички друштва, како и со настап на Виолета Томовска и ансамблот „Кочо Рацин“ од Скопје, денеска...

Translate »