Tagged: скијање

Скијање под маски

Ски – центар „Попова Шапка“ – сабота и недела (31.03.2018 и 01.04.2018 година) организира целодневна забава под маски. Дневениот билет за скијање од 9 до 15,30 часот ќе чини 600 денари, полудневен билет за скијање...

Translate »