Tagged: Скопје

„Скопје трча“ – нова трка на 8 октомври во главниот град

Организаторите на „Визер – Скопски маратон“ подготвуваат нова трка во спортскиот календар на градот. „Скопје трча 10 км“ е изненадувањето што се креира долго време и кое цели кон воспоставување уште една спортска манифестација...

Translate »