Tagged: спорт

Адреналински спортски настан во Маврово

На 1, 2 и 3 и септември во Маврово сите љубители на природата и спортот ќе уживаат во несекојдневен спортски настан во организација на „Сава осигурување“ и здружението за спорт и рекреација „Прв до...

Translate »