Tagged: Старнавски

Старнавски се спушти на длабочина од 240 метри во пештерата Врело

Светски познатиот нуркач Кшиштоф Старнавски од Полска го урна рекордот во длабочина и се спушти 240 метри во подводната пештера Врело на Матка. Старнавски во придружба на неговиот тим и со поддршка од домашните...

Translate »