Tagged: Струга

Отворени 56. Струшки вечери на поезијата

Министерот за култура, Алаѓозовски, се обрати пред присутните гости на свеченоста по повод отворањето на 56. Струшки вечери на поезијата. „Децении наназад овој фестивал, кој не случајно се одржува во Струга, градот на браќата...

Translate »