Tagged: Титов врв

Tрадиционално искачување на Титов Врв

Планинарски Клуб „Љуботен“ – Тетово по триесет и осми пат го организира традиционалното искачување на Титов Врв, кое само по себе низ годините стана препознатлив планинарски бренд во земјава. Во текот на изминатите 37...

Translate »