Tagged: трка

„Скопје трча“ – нова трка на 8 октомври во главниот град

Организаторите на „Визер – Скопски маратон“ подготвуваат нова трка во спортскиот календар на градот. „Скопје трча 10 км“ е изненадувањето што се креира долго време и кое цели кон воспоставување уште една спортска манифестација...

(ФОТО) Скопските улици окупирани од велосипедисти

Неколку илјади граѓани, велосипедисти, рекреативци и средношколци денеска учествуваа во големото велосипедско дефиле што на улиците во Скопје се возеше по повод 22 Септември – Меѓународниот ден без автомобили и последниот ден од Европската...

Translate »