Tagged: Фрајбург

Фрајбург – град од бајка

Јужниот германски град Фрајбург ги урива сите предрасуди кои Балканците ги имаат за Германците. Место со намуртени и ладни лица, како што е верувањето, домаќините ги очекуваат туристите со пријателски насмевки, а место студ,...

Translate »