Tagged: Хонг Кпнг

Хонг Конг најпосетена дестинација на планетата

Девета година по ред, Хонг Конг е на врвот на листата на најпосетени градови на планетата. Ова го покажуваат резултатите на истражувањето „Топ 100 дестинации во 2017 година“. Истражувачот на пазарот Еуромонитор интернешенел предвидува...

Translate »