Tagged: црн пантер

Мистичен црн пантер фатен на камера по 100 години

Мистичниот африкански црн леопард навистина постои. Биолозите направија ретки снимки од елегантната голема мачка како величествено се движи во Кенија. Ова е прва фотографија на африканскиот црн леопард од 1909 година, вели Ник Пилфолд...

Translate »