Tagged: egipet

Поглед во внатрешноста на уникатната гробница во Египет стара 4. 400 години

Фотографиите и видеата на гробницата која е постара од 4.000 години, покажуваат дека таа е пронајдена во исклучително добра состојба. Вазири вели дека станува збор за исклучителни откритија, едни од раритените последниве децении. Новооткриената,...

Translate »