Tagged: gradsko

Археолошки истражувања кај Видин Град, Градско – антички Аргос

Институтот за Археолошки Истражувања-Скопје, со подршка на Министерството за Култура во рамки на годишната програмата проекти од национален интерес, веќе четврта сезона врши археолошки истражувања на античкиот град, кај село Водоврати, Градско. Овој малку...

Translate »