Tagged: Kalifornija

(Видео) Проколнатиот брод на Тито заринка на брегот на Калифорнија

Бродот без екипаж, заробен од стаорци, кој неколку години мистериозно пловеше по Атлантикот, заринка на брегот на Калифорнија. Хрватските медиуми пишуваат дека според должината на бродот и фотографиите кои што се појавија, станува збор...

Translate »