Tagged: namibija

Луксузен хотел во пустина – ноќевање на Брегот на костурите во кабини со соларна енергија

Намибија е една од дестинациите која нуди одмор и за телото и за душата. Преполна е со национални паркови, а сè уште е недопрена и затскриена од очите на туристите. Еден од најреткопосетените делови...

Translate »