Monthly Archive: August 2020

Kампања за прогласување на Шар Планина за национален парк

Центарот за едукација и развој (ЦЕД) во соработка со Министерството за животна средина и просторно планирање (МЖСПП) и Програмата за животна средина на ОН (УНЕП) започнуваат со имплементација на јавната кампања за прогласување на...

Три планински трки во Националниот парк Галичица

Во овие невообичаени времиња кога нашето секојдневние е нарушено, многу спортски настани се откажаа насекаде низ светот Сепак, на големо задоволство и радост на оние кои активно се занимаваат со спортови во природа, трката...

Translate »